Autodealer Eelde

Op zoek naar een autodealer Eelde? Kom langs bij Autodealer Wekema Tynaarlo in de directe omgeving van Eelde of bekijk online ons aanbod occasions!

  • Regio: autodealer Eelde 
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Over Bosch Car Service Wekema in de directe omgeving van Eelde
  • Als autodealer Eelde zijn wij actief vanuit Tynaarlo in de directe omgeving van Eelde

Uw autodealer Eelde

Bosch Car Service Wekema in Tynaarlo is naast autobedrijf en garage ook regionaal autodealer Eelde. Bent u op zoek naar een nieuwe auto of een goede occasion? Wij hebben verschillende merken en modellen staan, elk op zoek naar een nieuwe eigenaar. U bent van harte uitgenodigd om eens bij ons te komen kijken aan de Nijverheidsweg 13 in Tynaarlo. Geen tijd om langs te komen? U kunt ook online ons aanbod occasions bekijken!

Autodealer Eelde

Kwaliteit en betrouwbaarheid

U kunt bij ons terecht voor:
Onderhoud / Reparatie - Storing diagnose - Bandenservice - Aircoservice - Apk keuringen - In en Verkoop - Schadeherstel - Trekhaak montage - Lease onderhoud - autoverzekering - Pechhulp / Mobiliteits garantie - Auto wassen / Poetsen - Ruit reparatie.

U kunt bij Autodealer Eelde,  Wekema in Tynaarlo terecht voor vriendelijke service en advies bij uw zoektocht naar een goede occasion. Het is belangrijk om uw occasion bij een betrouwbare dealer te kopen, dan weet u namelijk zeker dat u een auto koopt die voldoet aan een goede kwaliteit. Weet u niet goed waar u op moet letten bij uw zoektocht? Wij helpen u graag bij het vinden van de auto die aan uw eisen voldoet.

Opzoek naar een autodealer Eelde? Bezoek Bosch Car Service Wekema

Met meer dan 25 jaar ervaring staat autodealer Wekema Tynaarlo in de directe omgeving van Eelde klaar voor u. Ons universele autobedrijf is aangesloten bij de BOVAG. U kunt bij ons terecht voor service van hoge kwaliteit. Wij bieden advies, reparatie en onderhoud van alle merken personenauto's, bedrijfswagens, campers, caravans en aanhangers. Ook uw oldtimer, hybride of elektrische voertuigen zijn in goede handen bij ons.

Ons autobedrijf bevindt zich aan de Nijverheidsweg 13 in Tynaarlo. Wij zijn voor u ook in de buurt in de directe omgeving van Eelde, Zuidlaren, Vries en Haren.

Kom eens langs bij Autodealer Eelde Wekema gevestigd in Tynaarlo

Wij staan elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen! U bent van harte uitgenodigd om eens langs te komen en ons aanbod te bekijken bij Autodealer Eelde,  Wekema in Tynaarlo!  Eelde is een plaats in de gemeente Tynaarlo, en ligt op enkele minuten rijden van de plaats Tynaarlo. Wij als ervaren specialist in de regio kunnen alles regelen voor uw auto. Compleet, goed en betaalbaar!