Autobedrijf Zuidlaren

Op zoek naar autobedrijf Zuidlaren? Kom langs of maak een afspraak bij Autobedrijf Wekema Tynaarlo in de directe omgeving van Zuidlaren!

Bij ons autobedrijf Zuidlaren is uw auto in goede handen:

  • Met de steun van Bosch
  • Kennis op hoog niveau
  • Objectief advies
  • Uw fabrieksgarantie blijft geldig
  • Over Bosch Car Service Wekema Tynaarlo in de directe omgeving van Zuidlaren
  • Kom langs of maak een afspraak bij ons autobedrijf in de directe omgeving van Zuidlaren

Autobedrijf Zuidlaren

Bij Bosch Car Service autobedrijf Wekema in Tynaarlo is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Het maakt niet uit of u ons de zorg voor een nieuwe of een gebruikte auto toevertrouwt: wij heten u van harte welkom! 

Met de steun van Bosch

Om u optimaal van onderhoud te kunnen voorzien, zijn wij aangesloten bij Bosch Car Service. Bosch Car Service telt in Nederland meer dan 380 vestigingen. Bosch Car Service verzorgt o.a. ook cursussen voor onze werknemers en ondersteunt de nieuwste technieken en apparatuur

 

De autobedrijven van Bosch Car Service kunnen dagelijks rekenen op de steun van Bosch, de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals accu’s en verlichting, maar ook systemen als ABS en ESP. Door samen te werken met alle grote autofabrikanten, heeft Bosch alles in huis om elk autobedrijf van Bosch Car Service perfect te ondersteunen. Ons Bosch Car Servive autobedrijf Zuidaren beschikt daarom over de juiste apparatuur en de actuele kennis voor elke onderhoudsbeurt en reparatie aan uw auto.

Kennis op hoog niveau

De kennis van autobedrijven van Bosch Car Service staat in de autobranche hoog aangeschreven. Dat komt doordat Bosch zijn autobedrijven voortdurend stimuleert om zichzelf te verbeteren. Dat gebeurt op vele manieren:

  • Minimaal vier keer per jaar een update van de KTS-testapparatuur van Bosch
  • Bosch ESI, de digitale voertuigtechnische informatiebron voor alle autobedrijven van Bosch Car Service
  • Een speciaal forum waarop de autobedrijven hun kennis, reparatie-ervaringen en tips kunnen delen
  • Minimaal zes cursussen per jaar voor elk aangesloten autobedrijf. Bosch biedt een grote diversiteit aan trainingen.

Autobedrijf Zuidlaren

Objectief advies

Bosch Car Service Wekema Tynaarlo in de directe omgeving van Zuidlaren is niet merkgebonden. U krijgt daarom altijd objectief advies, zowel tijdens de aankoop van een auto als bij het onderhoud ervan.

Uw fabrieksgarantie blijft geldig

Bosch Car Service gebruikt alleen Bosch-onderdelen en originele kwaliteitsonderdelen. Daardoor blijft uw fabrieksgarantie gewoon geldig. Uw nieuwe auto kunt u daarom met een gerust hart door ons autobedrijf in Tynaarlo in onderhoud laten nemen. Of het nu gaat om uw privéauto of een zakelijk gereden (lease)auto, ze zijn allebei even welkom. 

Op zoek naar autobedrijf Zuidlaren? Bezoek Bosch Car Service Wekema

Met meer dan 25 jaar ervaring staat familiebedrijf Bosch Car Service Wekema Tynaarlo in de directe omgeving van Zuidlaren klaar voor u. Ons universele autobedrijf is aangesloten bij de BOVAG. U kunt bij ons terecht voor service van hoge kwaliteit. Wij bieden advies, reparatie en onderhoud van alle merken personenauto's, bedrijfswagens, campers, caravans en aanhangers. Ook uw oldtimer, hybride of elektrische voertuigen zijn in goede handen bij ons.
Ons autobedrijf bevindt zich aan de Nijverheidsweg 13 in Tynaarlo. Wij zijn voor u ook in de buurt in de omgeving van Zuidlaren, Vries, Haren en Eelde. 

Kom langs of maak een afspraak bij ons autobedrijf Zuidlaren

Wij staan elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen! Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt of heeft deze een reparatie nodig? Maak dan nu een afspraak of kom langs bij ons autobedrijf Zuidlaren, Wekema Tynaarlo. Zuidlaren is een plaats in de gemeente Tynaarlo, en ligt op enkele minuten rijden van de plaats Tynaarlo. Wij als ervaren specialist in de regio kunnen alles regelen voor uw auto. Compleet, goed en betaalbaar!