Autobedrijf Eelde

Op zoek naar autobedrijf Eelde? Kom langs of maak een afspraak bij Autobedrijf Wekema Tynaarlo in de directe omgeving van Eelde!

Bij ons autobedrijf Eelde is uw auto in goede handen

  • Met de steun van Bosch
  • Kennis op hoog niveau
  • Objectief advies
  • Uw fabrieksgarantie blijft geldig
  • Over Bosch Car Service Wekema Tynaarlo in de directe omgeving van Eelde
  • Kom langs of maak een afspraak bij ons autobedrijf in de directe omgeving van Eelde

 
Bij ons autobedrijf in de directe omgeving van Eelde is uw auto in goede handen

Bij Bosch Car Service autobedrijf Eelde Wekema is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Het maakt niet uit of u ons de zorg voor een nieuwe of een gebruikte auto toevertrouwt: wij heten u van harte welkom! 

Met de steun van Bosch

Om u optimaal van onderhoud te kunnen voorzien, zijn wij aangesloten bij Bosch Car Service. Bosch Car Service telt in Nederland meer dan 380 vestigingen. Bosch Car Service verzorgt o.a. ook cursussen voor onze werknemers en ondersteunt de nieuwste technieken en apparatuur.

 

De autobedrijven van Bosch Car Service kunnen dagelijks rekenen op de steun van Bosch, de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals accu’s en verlichting, maar ook systemen als ABS en ESP. Door samen te werken met alle grote autofabrikanten, heeft Bosch alles in huis om elk autobedrijf van Bosch Car Service perfect te ondersteunen. Ons Bosch Car Servive autobedrijf in de directe omgeving van Eelde beschikt daarom over de juiste apparatuur en de actuele kennis voor elke onderhoudsbeurt en reparatie aan uw auto.

Kennis op hoog niveau

De kennis van autobedrijven van Bosch Car Service staat in de autobranche hoog aangeschreven. Dat komt doordat Bosch zijn autobedrijven voortdurend stimuleert om zichzelf te verbeteren. Dat gebeurt op vele manieren:

  • Minimaal vier keer per jaar een update van de KTS-testapparatuur van Bosch
  • Bosch ESI, de digitale voertuigtechnische informatiebron voor alle autobedrijven van Bosch Car Service
  • Een speciaal forum waarop de autobedrijven hun kennis, reparatie-ervaringen en tips kunnen delen
  • Minimaal zes cursussen per jaar voor elk aangesloten autobedrijf. Bosch biedt een grote diversiteit aan trainingen.

Objectief advies

Bosch Car Service Wekema Tynaarlo in de directe omgeving van Eelde is niet merkgebonden. U krijgt daarom altijd objectief advies, zowel tijdens de aankoop van een auto als bij het onderhoud ervan.

Autobedrijf Eelde

Uw fabrieksgarantie blijft geldig

Bosch Car Service gebruikt alleen Bosch-onderdelen en originele kwaliteitsonderdelen. Daardoor blijft uw fabrieksgarantie gewoon geldig. Uw nieuwe auto kunt u daarom met een gerust hart door ons autobedrijf Eelde in Tynaarlo in onderhoud laten nemen. Of het nu gaat om uw privéauto of een zakelijk gereden (lease)auto, ze zijn allebei even welkom.

Op zoek naar autobedrijf Eelde? Bezoek Bosch Car Service Wekema

Met meer dan 25 jaar ervaring staat familiebedrijf Bosch Car Service Wekema Tynaarlo in de directe omgeving van Eelde klaar voor u. Ons universele autobedrijf is aangesloten bij de BOVAG. U kunt bij ons terecht voor service van hoge kwaliteit. Wij bieden advies, reparatie en onderhoud van alle merken personenauto's, bedrijfswagens, campers, caravans en aanhangers. Ook uw oldtimer, hybride of elektrische voertuigen zijn in goede handen bij ons.
Ons autobedrijf bevindt zich aan de Nijverheidsweg 13 in Tynaarlo. Wij zijn voor u ook in de buurt in de omgeving van Eelde, Zuidlaren, Vries en Haren.

Kom langs of maak een afspraak bij ons autobedrijf Eelde

U kunt bij ons terecht voor:
Onderhoud / Reparatie - Storing diagnose - Bandenservice - Aircoservice - Apk keuringen - In en Verkoop - Schadeherstel - Trekhaak montage - Lease onderhoud - autoverzekering - Pechhulp / Mobiliteits garantie - Auto wassen / Poetsen - Ruit reparatie

 

Wij staan elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen! Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt of heeft deze een reparatie nodig? Maak dan nu een afspraak of kom langs bij ons autobedrijf Eelde, Wekema in Tynaarlo. Eelde is een plaats in de gemeente Tynaarlo, en ligt op enkele minuten rijden van de plaats Tynaarlo. Wij als ervaren specialist in de regio kunnen alles regelen voor uw auto. Compleet, goed en betaalbaar!