APK Zuidlaren

APK Zuidlaren nodig? Kom langs bij Bosch Car Service Wekema Tynaarlo in de directe omgeving van Zuidlaren! Wij zijn een erkend RDW APK Zuidlaren Keuringstation.

  • Veiliger op de weg en een schoner milieu
  • Keuring vaak gratis in combinatie met onderhoudsbeurt
  • Nieuwe regels voor APK
  • Over Bosch Car Service A. Wekema in de directe omgeving van Zuidlaren
  • Maak een afspraak voor uw APK Zuidlaren bij Bosch Car Service Tynaarlo in de directe omgeving van Zuidlaren

Veiliger op de weg en een schoner milieu

Dankzij de APK-keuring is het een stuk veiliger geworden op de Europese wegen. Ook het milieu profiteert, want de keuring levert schone en veilige auto’s op, ook als ze iets ouder zijn. Bosch Car Service Wekema heeft een eigen APK-keurmeester in dienst. Die ziet er streng op toe dat banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen geschikt zijn om de weg weer op te kunnen.

Keuring vaak gratis in combinatie met onderhoudsbeurt

De APK-keuring bestaat in Nederland sinds 1985. De keuring is zo’n succes omdat 71% van alle keuringen in combinatie met een onderhoudsbeurt worden uitgevoerd. Eventuele gebreken worden daardoor meteen hersteld, waardoor er relatief weinig auto’s worden afgekeurd.

APK Zuidlaren

Nieuwe regels voor APK

Onlangs zijn de APK-regels aangepast. Er wordt nu onderscheid gemaakt tussen benzine en diesel. Ook de datum van de eerste toelating (dus wanneer de auto op kenteken is gezet) is van invloed op de keuringsinterval. In het onderstaande overzicht van de RDW ziet u precies wanneer uw auto weer aan de beurt is.

APK Zuidlaren nodig? Bezoek Bosch Car Service A. Wekema

Met meer dan 25 jaar ervaring staat familiebedrijf Bosch Car Service Wekema klaar voor u. Ons universele autobedrijf is aangesloten bij de BOVAG. U kunt bij ons terecht voor service van hoge kwaliteit. Wij bieden advies, reparatie en onderhoud van alle merken personenauto's, bedrijfswagens, campers, caravans en aanhangers. Ook uw oldtimer, hybride of elektrische voertuigen zijn in goede handen bij ons.

Ons autobedrijf bevindt zich aan de Nijverheidsweg 13 in Tynaarlo. Wij zijn voor u ook in de buurt in de directe omgeving van Zuidlaren, Vries, Haren en Eelde.

Maak een afspraak voor uw APK Zuidlaren bij Bosch Car Service.

Wij staan elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen! Maak nu een afspraak voor uw APK Zuidlaren bij Bosch Car Service Wekema in Tynaarlo.