APK Eelde

APK Eelde nodig? Kom langs bij Bosch Car Service Wekema Tynaarlo in de directe omgeving van Eelde! Wij zijn een erkend RDW APK Eelde Keuringstation.

  • Veiliger op de weg en een schoner milieu
  • Keuring vaak gratis in combinatie met onderhoudsbeurt
  • (Nieuwe) regels voor APK
  • Over Bosch Car Service A. Wekema in de directe omgeving van Eelde
  • Maak een afspraak voor uw APK bij Bosch Car Service Tynaarlo in de directe omgeving van Eelde

Veiliger op de weg en een schoner milieu

Dankzij de APK-keuring is het een stuk veiliger geworden op de Europese wegen. Ook het milieu profiteert, want de keuring levert schone en veilige auto’s op, ook als ze iets ouder zijn. Bosch Car Service Wekema heeft een eigen APK-keurmeester in dienst. Die ziet er streng op toe dat banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen geschikt zijn om de weg weer op te kunnen.

Keuring vaak gratis in combinatie met onderhoudsbeurt

De APK-keuring bestaat in Nederland sinds 1985. De keuring is zo’n succes omdat 71% van alle keuringen in combinatie met een onderhoudsbeurt worden uitgevoerd. Eventuele gebreken worden daardoor meteen hersteld, waardoor er relatief weinig auto’s worden afgekeurd. Bovendien vindt de keuring dan vaak gratis plaats.

APK Eelde

(Nieuwe) regels voor APK

Onlangs zijn de APK-regels aangepast. Er wordt nu onderscheid gemaakt tussen benzine en diesel. Ook de datum van de eerste toelating (dus wanneer de auto op kenteken is gezet) is van invloed op de keuringsinterval.

 

Wanneer u een voertuig in uw bezit heeft, is het belangrijk om te weten of en wanneer deze APK goedgekeurd moet zijn. Wij leggen het in het kort voor u uit:

 

Wanneer uw auto APK-plichtig is, dan mag u niet rijden zonder geldige APK. Doet u dat wel, dan kan u daarvoor een boete krijgen  van de RDW of van de politie. Als u een ongeluk krijgt met een niet goedgekeurd voertuig, dan keert  uw verzekeringsmaatschappij mogelijk geen geld uit. Het is dus van groot belang dat u uw auto voor de geldige datum APK laat keuren, om ongemakken te voorkomen. Houdt daarom de datum van uw APK goed in de gaten. Voor vragen hierover kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.

APK Eelde nodig? Bezoek Bosch Car Service A. Wekema

Met meer dan 25 jaar ervaring staat familiebedrijf Bosch Car Service Wekema klaar voor u. Ons universele autobedrijf is aangesloten bij de BOVAG. U kunt bij ons terecht voor service van hoge kwaliteit. Wij bieden advies, reparatie en onderhoud van alle merken personenauto's, bedrijfswagens, campers, caravans en aanhangers. Ook uw oldtimer, hybride of elektrische voertuigen zijn in goede handen bij ons.

 

Ons autobedrijf bevindt zich aan de Nijverheidsweg 13 in Tynaarlo. Wij zijn voor u ook in de buurt in de directe omgeving van Eelde, Zuidlaren, Vries en Haren. Eelde is een plaats in de gemeente Tynaarlo, en ligt op enkele minuten rijden van de plaats Tynaarlo. Wij als ervaren specialist in de regio kunnen alles regelen voor uw auto.Compleet, goed en betaalbaar!

Maak een afspraak voor uw APK Eelde bij Bosch Car Service Tynaarlo

APK-keuring in de omgeving van Eelde? Wij staan elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen! Maak nu een afspraak voor uw APK Eelde bij Bosch Car Service Wekema in Tynaarlo.